MSP Challenge Part 1 Answers

1. What does MSP mean?
Answer: e. Managed Service Provider
Although all are correct, Managed Service Provider is the "right" answer for this particular survey.

2. What services can't a Managed Service Provider (MSP) efficiently provide?
Answer: f. Storage provisioning and management can not be a managed service. All of the others are viable candidates.

3. MSP services can only effectively be sold to what markets?
Answer: g. All of the above

4. An MSP must invest in additional infrastructure to become an MSP?
Answer: b. No

5. For an MSP to become a Backup Service Provider, it must have its own data center?
Answer: b. False

6. Can an MSP also sell hardware and/or software along with managed services?
Answer: a. Yes

7. What do you think MSP margins are typically?
Answer: Margins can range from 15% to 60%

8. Why do you think your customers would utilize a managed backup service?
Answer: All answers are correct - depends on the needs of the target end user.

9. Why do you think your customers would not utilize a managed backup service?
Answer: All answers are correct - depends on the needs of the target end user.

10. What is the main strategic reason that a VAR should be interested in managed services?
Answer: All answers are correct

This was last published in April 2007

Dig Deeper on Managed Service Providers (MSPs)-Storage as a Service

PRO+

Content

Find more PRO+ content and other member only offers, here.

Start the conversation

Send me notifications when other members comment.

By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Please create a username to comment.

-ADS BY GOOGLE

MicroscopeUK

SearchCloudProvider

SearchSecurity

SearchStorage

SearchNetworking

SearchCloudComputing

SearchConsumerization

SearchDataManagement

SearchBusinessAnalytics

Close